Wednesday, April 28, 2010

Why wHy whY..

vintage Pictures, Images and Photos

hie guys, mcm biase mlm yang membusankan bg i.. hurm, org slalu update blog awal awal hari. i tengah2 mlm mcm ni br nk update. zarul zarul, huhuhu.. 

vintage Pictures, Images and Photos

biLa La nk aDa mOOd nk wat keJe ni.. someone nasihatKan la i.. uWaaAa!!!!! haiSh, i duNNo Y seMenJak 2 meNjak ni raSa maLas tu maKin teRuk DaLam diri ni.. buKanNya i x taw aDa banYak laGi taNggungJawab yang perlu dilunaskan dari ddk on9 + tgk tV + tidow ape sume..

sUmPah i seNdiRi x taw aPe yang X keNe skrg Ni.. duLu2 tiMe dipLoMa zArL ok je. eVen keJe tEw beLamBak LamBak boLe je buAt. siap je

but siNce dah MaSuk DeGree ni, i DuNNo.. mcm maKin maLas & maCam xDa mOOd je nK buAt keJe. 

________________________________________

MAYbE,

vintage photography Pictures, Images and Photos
i dh serik dEngAn coURse yaNg i aMBik skRg kowt?? hAiShh, mEmAng x La, i LoVe faShion sHo muCh, i sPend a lot oF $$$$$ 4 faShion. Duh!!! dEn, sbb stuDents LaEn ker, bYk perSaiNgan or i duNNo??? urgHh, tAk juGak, I kNow eAch of uS aDa keBoLeHan maSinG2 & sTyLe terSenDiri unTuk SeSeorg LecurEr 2 suKe sTuDent tu. hah, for thoSe yAng KiPAS ANGiN tew X teRmMasuk ya.. jaNgAn nAk VeraNgAn. KeJi!!!!!!!!!

CuLTuRe ShoCKed perHaps.. hahaha... bUnYi mcm oRg kAmpUNg dAtAng tOwN je kan.. wHew!!! xLa, i mEan mayBe zArL maSih blm boLe seSuaiKan diri dEngAn caRa bLajar kat CoLLege dEnGan UniVerSity. yeAh, mayBe sbb tEw la kOt....

HuRMmMmmm.....

tapi Xpe, i pErCAya beNda ni seKejap Je x LaMa. LaMa LaMa I meSti bOLe seSuaiKan diRi jUgAk. yELa saMpAi biLa kan.. nAnti orAng kate kiTe LOSER pLak. ugh..

maCam mAnA sKali pOwn i kEnE jAnJi kat diRi i, sEbLUm juMaAt ni kEnE SiaPkan sUme asGmEnt. x bAnYak pOwn cKit je laGi, sUke tanGGuh2 tu sBB laaa. aFta tAt, bLey ConCenTrate stUdy pHiLo pLak.. i kNow i can do it. coMMon ZarL.. Cayok Cayok!!!!

wiNk***


1 comment:

bloggersharkira said...

go zarrooll!!! ahahha..